Compo Complete kerti tápanyag 850g

Compo Complete kerti tápanyag 850g
Kifejezetten a kertben, beltéren, vagy az erkélyen termesztett növények táplálására fejlesztették ki. Virágzó növényekhez, gyümölcsfákhoz, zöldségpalántákhoz, fűszernövényekhez és cserjékhez egyaránt tökéletes.

Egy doboz elegendő lehet egy közepes méretű kert igényeinek fedezésére.

Innovatív tápanyag-összetétel granulátum formátumban: magnézium, kalcium és vas hozzáadásával. Minden fontos makro-és nyomelemet tartalmaz.

A kalcium erősíti a sejtszerkezetet és hozzájárul a növényi szövetek nagyobb ellenálló képességéhez. A magnézium mindenekelőtt a levelek nélkülözhetetlen támogatója. Az innovatív technológiának köszönhetően ez az optimalizált tápanyag-kombináció azonnal a növények rendelkezésére áll, és a növények könnyen hasznosítják, így rövid időn belül teljes szépségükben ragyognak majd.

Nem csak támogatja a növények fejlődését, hanem láthatóan gyönyörűbb virágokat, stabil fejlődést és egészséges termést eredményez. Használatát követően nő a növény ellenálló képessége a betegségekkel és kártevőkkel szemben.

Szezononként elég egyszer műtrágyázni, hatása 6 hónapig tart.

Csomagolása 80%-ban újrahasznosított anyagból készült

NPK(MgO) 12+4+17,5
3 790 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Gyártó
Compo
Cikkszám
453116797
Tömeg
850 g/db
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.